• All

1. March 2024.

Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata sa svojim stručnjacima iz drugih EU zemalja, na svojoj sjednici održanoj 28.10.2022, donosi PREPORUKE I MIŠLJENJE VEZANO ZA PREDSTAVLJENU „REFORMU“ ZDRAVSTVA koju možete pročitati u cijelosti na linku ispod: Reforma Check on treatment center.

1. March 2024.

Veselimo se predstaviti poslijediplomski tečaj “Nealkoholna masna bolest jetre – tiha epidemija 21. stoljeća” koji će se održati 10. – 12. lipnja 2022 u Opatiji u organizaciji institucija: Hrvatsko gastroenterološko društvo, Sekcija mladih HGD-a, KoHOM, Medicinski fakultet Rijeka te Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata. Program Check on avemed substance abuse.

1. March 2024.

Studentski zbor Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u utorak, 24. svibnja organizira javnu tribinu na temu “(NE)pogrešivi doktor Google – Od prehlade do tumora”. Sudjelovanje je u potpunosti besplatno i namijenjeno široj javnosti, stoga organizatori pozivaju na tribinu sve one koje zanima ova tema i koji se možda aktivno žele uključiti u raspravu.   Tribina će se […]